sărbătoarea revistei METAMORFOZE

Roxana ALEXANDRU – clasa a IX-a D

Un eveniment important  pentru mine a fost invitatia de a participa la decernarea premiilor revistei „Metamorfoze” cu ocazia implinirii a 24 de ani de existenta.

Bucuria a fost extraordinar de mare sa cunosc mai multi colaboratori ai revistei din decursul timpului.

Festivitatea a fost deschisa de prof. dr. Constantin Miu care in discursul domniei sale le-a multumit conlucratorilor care au pus umarul la realizarea acestui proiect, prezentandu-i totodata.

Am avut deosebita placere de a cunoaste persoane minunate precum Stefan Gatachiu, pictorul iconar Adrian Manolescu, graficiana Carmen Stanescu, preotul Constantin Gabriel si domnul Ovidiu Dunareanu.

Fascinata am fost de oportunitatea de a cunoaste personal pe domnul Ionel Echim care la aceasta ceremonie a prezentat si lansat volumul de poezii „Din umbra anilor”.

O surpriza placuta a fost reintalnirea cu fosta mea profesoara de desen din generala, domnisoara Dodis Elena partenera a revistei de peste 10 ani.

In cadrul concurusului de creatie literara „Aripi de dor” juriul format din scriitorii: Ovidiu Dunareanu (Presedinte), Cosmin Stefanescu, Emilia Dabu si Ionel Echim au acordat premiul al II-lea Dianei Enache din Chisinau, care m-a miscat profund recitand cateva poezii.

Atmosfera create a fost sublima. Le-am ascultat cu mare drag pe cele 4 fete de la grupul „Floarea albastra” ce au recitat poezii lansate in revista „Metamorfozei”.

Acest eveniment cultural a fost intregit de prestatia exceptionala a colegei noastre Spasenie Andreea care ne-a incantat cu vocea interpretand „All of me” si „Royal”.

O zi memorabilia cu oameni insemnati, momente remarcabile de care imi voi aduce aminte peste ani.

DSC01611

 

 

 

DSC01620

 

 

 

 

DSC01619

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s