Metamorfoze la 18 ani

de prof. Ştefan GAŢACHIU

Deşi în acest an se împlinesc 18 ani de la apariţia primului număr, revista „Metamorfoze” a ajuns la maturitate înainte de vreme. Şi mă refer aici la o maturitate artistică şi literară, căpătată prin calitatea creaţiilor literare şi a articolelor publicate în paginile revistei. Dovada o constituie atât premiile obţinute de revistă în anii 2002, 2006 şi 2007 la diferite concursuri ale revistelor şcolare, cât şi afirmarea ei în afara graniţelor judeţului şi chiar ale ţării, revista fiind apreciată de către diferiţi oameni de cultură şi menţionată în alte reviste literare sau emisiuni radio.

Pentru mulţi dintre tinerii liceeni, revista „Metamorfoze” nu a constituit numai debutul lor, ci şi o rampă de lansare spre afirmare în plan literar, multe din creaţiile lor fiind publicate şi în alte reviste de profil şi obţinând premii la concursuri naţionale şi internaţionale.

A devenit o tradiţie ca în luna mai a fiecărui an să fie organizată „Gala premiilor revistei Metamorfoze”, având printre invitaţi poeţi consacraţi, membri ai Uniunii Scriitorilor. De aceea vă aşteptăm cu drag şi la gala din acest an!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s